Service
Nieuwsbrief

Betaling en Levering


Betaling
Je kunt op 2 manieren jou bestelling betalen, namelijk via contante betaling of een overboeking. De eerste optie (contante  betaling) is alleen mogelijk als je jou bestelling komt ophalen. Ophalen kan alleen in overleg in Klaaswaal. Let op! Alleen in overleg (via telefoon of mail).
De tweede optie is overboeking van het geld na het plaatsen van de bestelling. Je plaatst de bestelling en maakt daarna zelf het geld over onder vermelding van ordernummer/factuurnummer. Zorg wel dat je de betaling binnen 7 dagen overmaakt, anders wordt je bestelling geannuleerd. Nadat het bedrag ontvangen is, wordt de bestelling verzonden.
Waarom wordt er geen gebruik gemaakt van ideal? Dat komt doordat dit veel kosten met zich mee brengt en ik deze kosten dan aan jou/jullie moet doorberekenen. Dan worden de producten duurder, misschien komt dit nog in de toekomst.

Levering
Goederen worden verzonden met PostNL.
Tarieven:

Brievenbuspost NL (maximumformaat: 38x26,5x3,2 cm)
Gewicht
Tarief
tm 2 kg
€ 4,25

Ongeveer 2 manga's kunnen in een envelop verstuurd worden en nog door de brievenbus.
Zijn het meer manga's of hele dikke manga's wordt het al snel pakketpost.

Pakketpost NL
Gewicht
Tarief
Tot 10 kg
€  6,95
10kg t/m 30kg
€ 13,25

Ophalen bij een dhl-punt NL

De tarieven bij de postnl worden steeds duurder en daarom is er nu een optie om je bestelling bij een zelfgekozen dhl-punt op te halen. Graag even aangeven bij welk dhl-punt je het op wilt halen als gekozen wordt voor deze optie. Kost 5,50 euro per pakket.


Naar België kan ook verstuurd worden met postnl, maar dan zijn de verzendkosten hoger.
,
Pakketpost
Gewicht
Tarief
t/m 2 kg (zonder track en trace)
€ 11,00
2kg t/m 5kg
€ 21,00
5kg t/m 10kg
€ 27,00

We hebben nu de optie voor België om het op te halen bij een dpd-punt. Let op dat je de bestelling dan bij een zelfgekozen punt moet ophalen. Ophalen bij een dpd-punt kost 9 euro.